Uitstel James Bond première, No Time to Die

3 Rotary Clubs in Hoorn steunen lokale doelen.

NIEUWE DATUM: De release staat nu gepland op 30 september 2021!

De première van No Time To Die, de langverwachte nieuwe James Bond-film, is voor de derde keer uitgesteld. De film zou in april op het doek verschijnen, maar dat werd later verplaatst naar 12 november. De makers van de film maakten bekend dat ook november niet gehaald gaat worden. No Time To Die zal daarom worden verplaatst naar de herfst van 2021. Pas dan zal de spectaculaire première van “No Time to Die” dan ook werkelijk kunnen plaatsvinden bij de VUE-cinema in Hoorn.

Na gezamenlijk overleg met de 3 Hoornse Rotaryclubs, VUE-cinema en Van der Valk hotel Hoorn willen we u graag het volgende voorstellen.

Op dit moment zijn de reserveringen van dien aard, dat we alle VUE zalen volgeboekt hebben. We willen u graag de mogelijkheid bieden om uw reservering gewoon in stand te houden en deze te verschuiven naar het nieuwe moment. We hebben dan een mooi evenement om naar uit te kijken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is No-Time-to-Die_st_1_jpg_sd-low_Copyright-Danjaq-LLC-and-Metro-Goldwyn-Mayer-Studios-Inc-All-Rights-Reserved-1024x683.jpg

Uiteraard kunt u uw reservering ook annuleren. U kunt dan eenvoudig een mail sturen naar info@rotaryhoornevents.nl en we zullen dan op heel korte termijn het geld voor de betaalde kaarten op uw rekening terugstorten.

We hopen u met ons voorstel een plezier te doen en we zien ernaar uit om hier weer een fantastische succes van te maken.

Met vriendelijke groeten,

Rotaryclubs
Hoorn, Hoorn De Eenhoorn en Hoorn De Compagnie

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is No-Time-to-Die_ps_1_jpg_sd-low_Copyright-2019-DANJAQ-LLC-AND-MGM-ALL-RIGHTS-RESERVED-692x1024.jpg
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is No-Time-to-Die_st_9_jpg_sd-high_Copyright-2019-DANJAQ-LLC-AND-MGM-ALL-RIGHTS-RESERVED-1024x683.jpg

B25_36645_RC2 Paloma (Ana De Armas) in Cuba in NO TIME TO DIE, a DANJAQ and Metro Goldwyn Mayer Pictures film. Credit: Nicola Dove © 2019 DANJAQ, LLC AND MGM. ALL RIGHTS RESERVED.