Programma

Dit wordt weer een dag om nooit meer te vergeten, met traditioneel enkele verrassingen.

We spelen een 9 holes wedstrijd op de prachtige golfbaan Regthuys, met aansluitend/vooraf 4 funholes, waaronder:

“Beat the Boef putting contest”
met Ronald Boef – Nederlands beste en wereldwijd spelende blinde golfer.

“Hole in the Boat” wedstrijd met bijzondere prijs.

Ontvangst start om 12:30. Welkomstwoord en uitleg is om 13.00 uur. Vanaf ca. 17.00 uur borrel, napraat, prijsuitreiking en een onvergetelijke Beach Barbecue met muziek op het altijd zonovergoten terras bij Regthuys. Deze wordt traditioneel vergezeld door een veiling met bijzondere kavels. Dat wil je niet missen!

De prijs voor dit unieke evenement bedraagt 85 Euro.

Aan de beginnende of onervaren golfers is ook gedacht. Zij krijgen een clinic (opfrisles) van een ervaren golf instructeur met aansluitend een wedstrijd over negen par 3 holes.

De prijs hiervoor bedraagt 75 Euro.

Echt geen golfer? Deelname aan alleen de borrel, BBQ en veiling is uiteraard ook mogelijk voor de prijs van €50.

Er zijn bijzondere prijzen voor de best geklede Beach Golfers. Daarbij is alles toegestaan: slippers, flippers, hawaïshirt, snorkel, hawaïrokje, …