Uitstel No Time to Die

Beste James Bond fan,

Heet van de naald!
Vandaag (6 maart) is de nieuwe releasedatum voor de James Bond première voor Nederland vastgesteld.
Op donderdag 12 november a.s. zal de spectaculaire première van “No Time to Die” dan ook werkelijk plaatsvinden bij de VUE-cinema in Hoorn.

Na gezamenlijk overleg met de 3 Hoornse Rotaryclubs, VUE-cinema en Van der Valk hotel Hoorn willen we u graag het volgende voorstellen.

Op dit moment zijn de reserveringen van dien aard, dat we bijna 2 zalen volgeboekt hebben. We willen u graag de mogelijkheid bieden om uw reservering gewoon in stand te houden en deze te verschuiven naar 12 november a.s. We hebben dan een mooi evenement om naar uit te kijken.

Uiteraard kunt u uw reservering ook annuleren. U kunt dan eenvoudig een mail sturen naar info@rotaryhoornevents.nl en we zullen dan op heel korte termijn het geld voor de betaalde kaarten op uw rekening terugstorten.
We hopen u met ons voorstel een plezier te doen en we zien ernaar uit om van 12 november weer een fantastische succes te maken.

Met vriendelijke groeten,

Rotaryclubs